неділя, 24 червня 2012 04:47

Віктор Суворов може спілкуватися з матір'ю лише з літака над Черкасами

Віктор Суворов може спілкуватися з матір'ю лише з літака над Черкасами
Фото:despravda.com

Російський історик-публіцист Віктор Суворов (Володимир Різун) наступного тижня готує друге видання своєї книги "Самогубство", у якій доводить, що рішення Гітлера напасти на СРСР власне і було самогубством. Про це він повідомив в прямому ефірі п'ятничної програми "Велика політика". У новому виданні книги читачі зможуть познайомитися з детальними картами Східної Прусії, які складала радянська розвідка напередодні другої світової війни. Це ще один доказ основної тези книг Суворова про те, що СРСР планував першим напасти на Німеччину.

З кінця 1970-х Суворов, колишній агент радянської розвідки, живе у Великобританії. За його словами, в СРСР йому був винесений смертний вирок, а в Україну заборонено в'їжджати.

Наприкінці програми Віктор Суворов емоційно зауважив, що знайшов можливість спілкування зі своєю матір'ю, яка проживає у Черкасах. "Коли я лечу з Лондона до Сінгапуру, літак пролітає над Черкасами і я завжди тобі, мамо, махаю рукою", - сказав письменник.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Суворов може спілкуватися з матір'ю лише з літака над Черкасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути