середа, 21 листопада 2018 17:58

Усе сама: жінка народила свою 21-у дитину

Автор: thesun.co.uk
  Сім'я Редфордів до народження Бонні
Сім'я Редфордів до народження Бонні
43-річна британка Сью Редфорд народила свою 21-у дитину. Дівчинка на ім'я Бонні Рей з'явилася на світ вагою 3,7 кг. Перейми тривали всього 12 хвилин. Вони стали найкоротшими за всі вагітності Сью. Найдовші тривали 37 годин.

Народивши 20-у дитину Сью зізнавалась, що вагітніти більше не збирається. Однак уже через півроку оголосила про нове поповнення. Діти від новини були в захваті. Пише відоме британське видання TheSun.

"Не думаю, що хтось планує мати 21 дитину. Ми планували лише трьох", — каже чоловік Сью 47-річний Ноель Редфорд.

Коли народилася 9-а дитина, багатодітний батько пройшов вазектомію. Однак потім вони зі Сью вирішили, що хочуть ще дітей. У результаті чоловік пішов на операцію з відновлення прохідності сім'євивідних шляхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярні пігулки можуть призвести до незапланованої вагітності

Автор: thesun.co.uk
  Сью Редфорд із молодшим сином Арчі
Сью Редфорд із молодшим сином Арчі
У цілому Сью пробула вагітною 811 тижнів. Це більше 15 років. Нині говорить, що нарешті точно готова насолоджуватися вихованням дітей і внуків. Останніх у неї вже четверо.

Свого первістка жінка народила у віці 14 років. Її чоловікові на той момент було 18. Познайомилася з ним ще будучи семирічною. Звістка про вагітність закоханих не злякала: обидвоє були сиротами й виховувалися в чужих сім'ях, тож скоріше хотіли створити власну родину.

Усього в пари народилося 11 синів і 10 дочок. Це 30-річний Кріс, 27-річна Софі, 23-річна Хлоя, 21-річний Джек, 19-річний Даніель, 18-річний Люк, 17-річна Міллі, 15-річна Кетті, 14-річний Джеймс, 13-річна Еллі, 12-річна Еммі, 11-річний Джош, 9-річний Макс, 8-річна Тіллі, 7-річний Оскар, 6-річний Каспер, 3-річна Хейлі, 2-річна Фібі, 1-річний Арчі й новонароджена Бонні. Також був хлопчик на ім'я Альфі. Його Сью народила в 2014 році на 21 тижні вагітності. Дитина виявилася мертвонародженою.

Живуть Редфорди у великому будинку на 10 спалень. Придбали його 11 років тому виключно за власний кошт. Кредитів у банках не беруть. Фінансової допомоги зі сторони не отримують. Щороку відпочивають за кордоном. Нині з ними проживає 18 дітей. 2-є старших уже мають свій дім і власні сім'ї.

Раніше назвали вік, до якого чоловіки здатні зачати здорову дитину. Після досягнення цієї вікової межі підвищується ризик народження малят з вадами розвитку й дефіцитом ваги. Значно зростає також загроза передчасних пологів і важкого протікання вагітності.

Зараз ви читаєте новину «Усе сама: жінка народила свою 21-у дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути