Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 10:55

Визначили найбільші страхи українців

Визначили найбільші страхи українців
Українці найбільше бояться війни Фото: radio2.si

Згідно зі статистикою, близько 70% українців мають фобії. Вони можуть викликати хвороби серця, судин, з навіть стати причиною виразки.

Фобії відрізняються від страху тим, що вони ірраціональні, не піддаються контролю і часто супроводжуються панічними атаками. На відміну від звичайного страху, з яким можна боротися за допомогою логічних доказів, від фобій не так легко позбутися.

Чи можна подолати такий розлад пише Іvona.bigmir.net.

Найпоширеніші фобії в Україні:

боязнь висоти

страх смерті

втрата близьких

страх війни

боязнь публічного виступу

страх підхопити інфекцію

страх бути звільненим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно бігати, щоб швидко схуднути

Під час панічної атаки у людини підвищується тиск, можуть з'явитися болі в серці, шлунково-кишковому тракті. Може почати свербіти шкіра і з'явитися екзема.

Фобія - це хвороба, яку подолати поодинці дуже важко, відзначають психотерапевти. Якщо ви не можете подолати свій страх, попросіть про допомогу рідних або психологів, щоб не доводити себе до критичних станів.

Смерть клітини починається з пошкодження однієї з її ділянок, яке призводить до вивільнення хімічної речовини, так званого "сигналу смерті". До такого висновку прийшли вчені Джеймс Феррел і Сяньчжі Ченг зі Стенфордського університету в США. За їхніми висновками, ця речовина запускає ланцюгову реакцію, яка поступово зачіпає інші ділянки клітини, вивільняючи там такі ж "сигнали".

Крім того, після смерті однієї клітини цей процес продовжиться і на сусідніх клітинах. Реакція буде поширюватися, поки в організмі не закінчиться "сигнал смерті", тобто до його повної загибелі.

Зараз ви читаєте новину «Визначили найбільші страхи українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути