Ексклюзиви
пʼятниця, 24 травня 2019 13:00

Відбілювання зубів у Києві. Види відбілювання зубів

Чистка та відбілювання зубів у Києві - zoom 3, air flow, 3D відбілювання, beyond. Безкоштовна консультація та лояльні ціни в стоматології Люмі-Дент.

Професійне відбілювання зубів стає все популярнішим. Красива, природно біла усмішка - це така ж ознака доглянутості, як акуратний манікюр, чиста голова, охайний одяг.

Але важливо розуміти: ця процедура безпосередньо пов'язана зі здоров'ям, тому до неї не потрібно підходити бездумно. Відмовтеся від смужок невідомого походження, від послуг в косметичних (а не медичних) кабінетах, і тим більше від народних рецептів, в яких присутні абразивні речовини, перекис водню та інші агресивні компоненти.

Мережа стоматологічних клінік "Люмі-Дент" пропонує щадні, безпечні та ефективні способи відбілювання зубів в Києві, які освітлять їх відразу на кілька тонів. А щоб вибір був обдуманим, розберемо кілька питань, які виникають у більшості пацієнтів.

  Качественное отбеливание зубов в клинике - это выгодная инвестиция в собственную внешность
Качественное отбеливание зубов в клинике - это выгодная инвестиция в собственную внешность

Способи досягнення білосніжної усмішки: який варіант кращий

Відбілювання зубів в стоматології "Люмі-Дент" виконується різними способами:

• Фотовідбілювання Magic Smile. Витіснення фарбувальних елементів з тканин досягається за допомогою спеціального гелю і холодного світла LED-лампи, який цей гель активізує.
• ZOOM. Професійне відбілювання зубів за даною технологією теж має на увазі застосування гелевого складу і лампи - але вже лазерної.
• BEYOND. Для цієї методики використовують також лазерну технологію, але склад гелю інший.
• Капи для носіння вдома. Капи, заповнені засобом для відбілювання, можуть бути готовими, або виготовляються під щелепи клієнта. Протягом двох тижнів або іншого часу, призначеного лікарем, пацієнт самостійно одягає їх, що дозволяє домогтися потрібного ефекту поступово, з мінімальним дискомфортом.

У наших клініках Вам підберуть конкретне відбілювання зубів у стоматології - лікар подивиться вихідні дані, і запропонує оптимальне рішення. Як показала практика, найефективнішим є поєднання професійного методу і домашнього освітлення, яке дозволяє закріпити результат, домогтися кращого ефекту з усіх можливих.

  Качественное отбеливание зубов в клинике - это выгодная инвестиция в собственную внешность
Качественное отбеливание зубов в клинике - это выгодная инвестиция в собственную внешность

Наскільки ця процедура небезпечна

Якщо методику після ретельного обстеження підбирає досвідчений лікар, ніякої небезпеки немає. Багато які наповнення навпаки зміцнюють емаль, роблять її стійкою до негативного впливу. Коли ж людина, не знаючи своїх особливостей, сама призначає собі сумнівні методи, наслідки можуть бути непередбачуваними - аж до серйозних проблем, які потім обернуться дорогим лікуванням.

Відгуки в інтернеті, які хвалять смужки, порошки, капи невідомого походження - це не більше ніж куплена реклама. Десять разів подумайте, перш ніж піддавати свою емаль серйозній небезпеці.

Чи є дискомфорт від процедури

Сучасне безпечне відбілювання зубів - це процедури, які розробляються з урахуванням комфорту пацієнта. Зараз вміст ретельно тестується, тому вони або не викликають неприємних відчуттів, або дають мінімальний неприємний ефект.

Найчастіше побічне явище при відбілюванні - це підвищення зубної чутливості на різні подразники (холодна вода, різні кислі продукти). У перші години після професійної процедури емаль може реагувати навіть на холодне повітря. Але дуже швидко (зазвичай на наступний день) ефект повністю зникає. Якщо ж хворобливість залишається, то інтенсивність сильно знижується - так, реакція може бути тільки на дуже холодну або гарячу їжу. Протягом декількох днів і цей симптом пройде без сліду. А щоб прискорити цей процес, використовуються спеціальні зміцнюючі гелі, пасти, рекомендовані стоматологом. Насправді, в такій чутливості немає нічого страшного - при правильному догляді вона зникне, а білі зуби залишаться надовго.

Однак, як показує практика, у більшості людей немає навіть такої реакції. Але в будь-якому випадку при виборі методу лікар проконсультує Вас і розповість, чого чекати і як підготуватися до процедури. І будьте впевнені: невеликі неприємні відчуття під час відбілювання ніяк не пов'язані зі здоров'ям - вміст не завдасть вам ніякої шкоди.

  Качественное отбеливание зубов в клинике - это выгодная инвестиция в собственную внешность
Качественное отбеливание зубов в клинике - это выгодная инвестиция в собственную внешность

Як довго тримається ефект

Оскільки ціна на лазерне відбілювання не найнижча, пацієнти цікавляться, скільки вони зможуть радіти білосніжній посмішці. Тут все дуже індивідуально. Найдовше тримається ефект від професійних способів відбілювання в поєднанні з домашніми. Зазвичай невелика корекція потрібна раз в декілька років (5-7), та й то втрачається лише пара тонів. Зубки все одно залишаються білими, і практично ніколи не повертаються до первісного вигляду. Якщо Ви вибрали тільки домашнє відбілювання, тут терміни набагато менші - результат може протриматися півроку, рік.

Швидкість зворотного зміни кольору залежить від низки факторів:

• Властивості емалі, індивідуальні особливості пацієнта. Але тут треба розуміти: якими б не були ці особливості, до колишнього кольору після професійного впливу з цієї причини не повертається вже ніхто.
• Кількість споживаної кави, червоного вина та інших фарбувальних напоїв, продуктів харчування. Також на кольорі емалі може позначитися постійне вживання цукру. Це зовсім не означає, що потрібно відмовитися від всіх потенційно шкідливих продуктів - їх вживання має бути розумним, при цьому дотримуйтесь правил гігієни.
• Наявність або відсутність такої шкідливої ​​звички, як куріння. Сигаретний дим сильно впливає на колір емалі, тому з часом зведе до мінімуму результати навіть кращого відбілювання зубів.
• Грамотне дотримання гігієнічних процедур. Після втручання ротова порожнина вимагає особливої ​​уваги. Не можна ні в якому разі забувати про правильну чистку за допомогою ниток, підтримуючих зубних паст, іригаторів, ополіскувачів. Також потрібно регулярно спостерігатися у стоматолога (раз на півроку).

Порада! Дуже часто люди, які недавно висвітлили емаль, починають надмірно доглядати за порожниною рота, щоб не втратити результат, - і це теж не найкраще рішення. Якщо Ви випиваєте каву, з'їдаєте кислий фрукт або шоколадну цукерку, не варто чистити зуби відразу ж - почекайте хоча б півгодини. Справа в тому, що під впливом таких речовин емаль на час послаблюється: якщо Ви почнете терти її щіткою, то отримаєте зворотний ефект.

Чому клієнти вибирають клініки "Люмі-Дент"

Одна з причин - доступна, виправдана ціна на професійне відбілювання зубів. При високій якості матеріалів і обслуговування - ціна не завищена. Більш того: стоматологія регулярно проводить акції, дає хороші знижки на цю послугу. В результаті клієнти отримують гарні білі зубки за цілком адекватні гроші.

Другий момент - це індивідуальний підхід: щоб посмішка виглядала бездоганно, кожному пацієнтові потрібен свій комплекс процедур. І підібрати його може лише лікар з великим досвідом, необхідною кваліфікацією - такі й працюють в стоматології "Люмі-Дент" в Києві. Звертаючись за допомогою до професіоналів високого рівня, відвідувачі можуть бути впевнені, що їх здоров'я і краса для працівників клініки найважливіше.

Якісне відбілювання зубів в клініці - це вигідна інвестиція у власну зовнішність. Якщо у людини білосніжна посмішка, чиста шкіра і доглянуте волосся, вона вже виглядає відмінно - незалежно від вартості одягу, аксесуарів, наявності макіяжу та інших хитрощів. А це означає, що красиві зуби дозволяють відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Джерело інформації: https://www.lumident.kiev.ua/.

Зараз ви читаєте новину «Відбілювання зубів у Києві. Види відбілювання зубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути