субота, 01 грудня 2018 23:28

Секрети Кличка: як легко тримати себе в ідеальній формі

Секрети Кличка: як легко тримати себе в ідеальній формі
Володимиру Кличку не вистачає вуглеводів Фото: 5.ua

Боксер Володимир Кличко у 42 роки виглядає, як 30-річний чоловік. Секрет в його харчуванні та фізичній підготовки. Його робота була не тільки на рингу, а це багатомісячні тренувальні табори, десятки спарингів, суворий режим і дієта.

В його організмі 8 % підшкірного жиру, при нормі для дорослого чоловіка – у 12.

Він єдиний українець, який до сьогодні перебуває у топ-100 найбагатших спортсменів світу. Кличко за півгодини міг заробити більше, ніж топові голлівудські актори за виснажливі кількамісячні зйомки.

З 2005 року у тренувальному таборі для Кличка готує персональний шеф-кухар. Українець їсть тричі на день, а порції аж ніяк не нагадують крихітні композиції із ресторанів високої кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти тягу до солодкого

Американець Девід Вільямс у світі чемпіона виконував не менш почесну роль, ніж тренери, фізіотерапевти й психологи. У раціоні чемпіона відверто бракує вуглеводів – їм відведено лише 40 % з усього, що споживає боксер.

Відтак енергію, яку отримував Кличко від головного її джерела, спалював практично усю до краплі.

Протягом робочого дня офісним працівникам рекомендується відлучатися від свого робочого місця щонайменше 2-3 рази. Це не лише піде на користь здоров'ю, а й підвищить продуктивність роботи.

Якщо людина весь час сидітиме на одному місці, у неї зросте ризик появи серцево-судинних хвороб, почнуть турбувати проблеми з тиском і біль у спині. Також із часом можуть з'явитися зайві кілограми. Поради, які допоможуть офісним працівникам уникнути подібних проблем і стати здоровішим, подав ресурс про здоровий спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «Секрети Кличка: як легко тримати себе в ідеальній формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути