пʼятниця, 30 листопада 2018 23:28

Розповіли про 5 способів жінці отримати оргазм

Розповіли про 5 способів жінці отримати оргазм
Фото: UA-Reporter.com

Про відсутність оргазму жінки соромляться говорити. А насправді він рідко в кого буває. Лише 25% жінок здатні відчувати оргазм при вагінальному сексі без додаткової стимуляції клітора. Виявилося, що жінки можуть покращити якість свого сексуального життя. Особливо це важливо сьогодні. 30 листопада відзначають Всесвітній день сексу.

Про це повідомила сексолог Катерина Філіпова.

Потрібно:

1. Перестати звинувачувати себе і вважати якоюсь неправильною. Ви не одна така і не фригідна, а просто вам потрібно докласти більше зусиль. Це нормально.

2. Спробуйте згадати найприголомшливіший секс у своєму житті. Все до найдрібніших деталей. Як, де, свій настрій, що ви при цьому відчували?

уявіть, що ви в гарному настрої, фліртуєте з тим, хто вам приємний, і ця людина починає вас лоскотати. Приємний контакт, правда? Який потім, можливо, призведе до сексу.

А тепер уявіть, що вас хоче полоскотати людина, яка неприємна. Ви відчуєте роздратування. Дія одна і та ж, але контекст різний, тому і сприймаємо ми його по-різному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що допоможе повноцінно висипатися

3. Якщо секс у вас не дуже частий, а оргазм взагалі рідкісний гість, то можна "розбудити" свою чутливість за допомогою тренування інтимних м'язів. Ці практики називають імбілдинг. Коли ви робите вправи, кров приливає до органів малого таза, також, як при заняттях сексом. Ви відчуваєте легке збудження, вчіться фокусувати свою увагу на відчуттях і переносите ці вміння в свою спальню.

Більше задоволення та яскравих відчуттів під час сексу можна отримати зайнявшись правильними видами спорту.

Від них поліпшується потенція та якість інтимного життя. Поступово сформується хороша фізична форма, яка забезпечить пластику і гнучкість тіла.

Назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про 5 способів жінці отримати оргазм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути