четвер, 15 листопада 2018 23:30

Назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу

Назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу
Незабутній секс буває після плавання Фото: zak-kor.net

Більше задоволення та яскравих відчуттів під час сексу можна отримати зайнявшись правильними видами спорту.

Від них поліпшується потенція та якість інтимного життя. Поступово сформується хороша фізична форма, яка забезпечить пластику і гнучкість тіла.

Біг

Біг позитивно впливає якщо не на якість сексу, а на його кількість. Інтенсивний кровообіг в органах малого тазу призводить до збільшення ерекції і сексуального бажання.

Пілатес і йога

Завдяки пілатесу та йоги, можна зміцнити навіть найглибші м'язи черевної порожнини і тазу.

Регулярно виконуючи вправи, забезпечується безперервний приплив свіжої крові і кисню до статевих органів. Яскравий оргазм під час сексу точно буде забезпечений.

Танці

Сальса, бачата, аргентинське танго, свінг, Кізомба, танець на пілоні або ж гаряче латино. Ці та багато інших видів танців здатні зміцнити тіло, дозволять відчувати себе більш впевненою і привабливою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонливість і гикавка - 10 способів перехитрити організм

Плавання

Відвідування басейну здатне значно підвищити лібідо у чоловіків. Регулярні тренування позитивно впливають на їх еректильну функцію.

Американські науковці з'ясували, що швидкість ходьби може вказати на ризик передчасної смерті. Зокрема, чим жвавіше ходить людина, тим кращим є її здоров'я.

"Дійсно, ймовірність швидкої смерті можна визначити за тим, настільки швидко йде людина", – заявила вчена Христина Дієли-Конрайт.

Дослідники зауважують, що цей показник дозволяє оцінити стан нервової системи та ймовірні ризики серцево-судинних захворювань. Також кардіохірурги вважають, що його можна використати для виявлення пацієнтів, у яких можуть виникнути ускладнення після перенесеної операції на серці.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути