вівторок, 07 квітня 2020 12:55

Онлайн – до репродуктолога: у канадській клініці в Україні успішно лікують безпліддя і підтримують жіноче здоров'я

У час карантину у багатьох з'являється більше вільного часу на справи, які давно відкладалися. Найчастіше - це турбота про себе, що полягає в обстеженні жіночого здоров'я. А хто, можливо, давно планує дитину, але не вдається завагітніти, не варто зволікати.

Столична клініка репродуктивної медицини IVF Labaratory пропонує онлайн-консультації репродуктолога. Перша – безкоштовна, тож розпочинати позитивні зміни у своєму житті можна негайно.

  Бажана вагітність у Клініці IVF Labaratory настає у 80%
Бажана вагітність у Клініці IVF Labaratory настає у 80%

Клініка IVF Labaratory - сучасний медичний профільний центр канадського представництва, який спеціалізується на лікуванні безпліддя методами допоміжними репродуктивними технологіями (ДРТ).

"Основний напрямок нашої діяльності – лікування безпліддя, - розповідає лікар-репродуктолог Ірина Миронова. - Використовуємо усі новітні методи, в тому числі донорство яйцеклітин і сурогатне материнство. Також надаємо можливість заздалегідь, ще до перенесення ембріонів і настання вагітності, виключити генетичні захворювання у майбутньої дитини методом PGD (передімплантаційне генетичне дослідження). Показник успішного настання бажаних вагітностей у нас порівняно з іншими досягає 80%. Пропонуємо ще планові гінекологічні обстеження і аналізи для виявлення патологій. У рамках другого етапу медреформи отримаємо акредитацію для ведення вагітностей".

  "Основний напрямок нашої діяльності – лікування безпліддя", - каже лікар-репродуктолог Ірина Миронова
"Основний напрямок нашої діяльності – лікування безпліддя", - каже лікар-репродуктолог Ірина Миронова

Клініка IVF Labaratory використовує сучасне медичне ембріологічне обладнання. Штат клініки укомплектований досвідченими репродуктологами та ембріологами. Крім цього, пацієнтам доступна широка база донорських ооцитів та сперми.

Тут також пропонують найновіше досягнення світової медицини - заморожування яйцеклітини. Вона може зберігатися 10 років, і за даними нових досліджень ще довше.

"Жінки звертаються за такою послугою, коли ще не визначилися на цьому етапі життя чи народжувати. Але після 30 років у жіночому організмі відбуваються швидші процеси генетичних поломок, ніж у такому ж віці в чоловіка. Якщо зберегти свою яйцеклітину, то легко народити і після 40", - уточнює Ірина Петрівна.

  Обладнання у клініці постійно оновлюють. Відкрилися у Києві 2017-го
Обладнання у клініці постійно оновлюють. Відкрилися у Києві 2017-го

На цю процедуру діє акція. Пропонують також акційні пакети на штучне запліднення, знижки на другу чи третю спробу, на планове обстеження та виявлення патологій.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн – до репродуктолога: у канадській клініці в Україні успішно лікують безпліддя і підтримують жіноче здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути