Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2020 16:05

Назвали 5 помилок у спортзалі, які заважають схуднути

Назвали 5 помилок у спортзалі, які заважають схуднути
Як займатися в тренажерному залі ефективно. Фото: hiitworks.com

Дотримання дієти та заняття у тренажерному залі не дадуть помітного результату. Усе через помилки у вправах, які роблять майже всі.

Які це саме помилки і як їх уникнути пише Іvona.

Багато кардіо

Кардіо спалює калорії і покращує роботу серця, але це тільки в разі, якщо не перестаратися. Якщо займатися на біговій доріжці або еліпсі кілька годин поспіль, тіло починає спалювати не жир, а м'язи. Це може призвести до уповільнення метаболізму.

Мало силових тренувань

Силові вправи не перетворять жінок у статую з купою пружних м'язів через низький рівень тестостерону. Насправді робота з вагою допоможе прискорити метаболізм і зробити тіло підтягнутим і струнким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали шкідливі тренди, які на піку слави

Не змінювати вправиаб

Чим частіше виконувати певний набір вправ, тим менше тіло відгукується на навантаження. Щоб побачити результат, йоги змінити на басейн. Або замінити стандартне тренування бігом в парку.

Відсутність розтяжки

Розтяжка не сприяє схудненню, але допомагає розслабити м'язи і зняти біль. Він може змусити пропустите тренування, тому результат бажаного тіла затримається.

Винагорода шкідливою їжею

Після виконання важких вправ, дехто звик розслабитися і з'їсти щось шкідливе. Картопля фрі, чізбургер і кола зведуть нанівець витрачені зусилля на тренуванні.

Три нескладні дихальні вправи займуть усього 15 хвилин на день, але допоможуть прибрати зайві сантиметри за лічені дні. За тиждень при якісному виконанні ви можете позбутися від 5 сантиметрів в області талії, а найприємніше, що результат буде помітний вже на другий день.

Відомо, що одними силовими тренуваннями, наприклад, посиленими вправами на прес, плаского живота не добитися. Це призведе лише до того, що ви накачаєте собі "броню" під жировий прошарок.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 5 помилок у спортзалі, які заважають схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути