понеділок, 25 січня 2021 00:56

Кому краще не їсти хурму

Кому краще не їсти хурму

Хурма може бути корисною не для всіх людей. До такого висновку прийшли вчені. Діабетикам потрібно вживати її дуже обережно, адже хурма досить солодка.

Рекомендується вживати не більше одного плоду на добу, оскільки у великих кількостях хурма може викликати сильний викид інсуліну в кров. Також категорично не можна вживати хурму тим, у кого є камені в нирках. Цей фрукт має сечогінну властивість, пише "Країна здоров'я".

Відмовитися від хурми варто і людям з нездоровою підшлунковою залозою. При цьому хурма містить багато вітамінів і мікроелементів, які зміцнюють імунітет в сезон вірусних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки потрібно їсти м'яса для здорового серця

Містить комплекс вітамінів А, С і В, багата йодом і залізом, а це необхідний продукт для людей, які страждають на анемію. Дієтологи цінують хурму за низький вміст кислот, - її можуть включати в свій раціон люди з виразковою хворобою і розладами шлунково-кишкового тракту.

Медики розповіли про "напій довголіття". Чай з ароматними травами не тільки приємний на смак, але і володіє багатьма цілющими властивостями.

Зараз ви читаєте новину «Кому краще не їсти хурму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути