вівторок, 12 березня 2019 21:05

Голову перешили 4 рази: чоловік 20 років бореться з хворобою
5

Фото: boredpanda.com

Майкл Мойлс з міста Сент-Луїс американського штату Місісіпі за 20 років переміг рак 4 рази. Йому зробили 42 променевих терапії, 29 хіміотерапій, 4 реконструкції черепа і 4 операції на головному мозку.

Під час гри в баскетбол він впав і паралізував праву руку.

МРТ показало, що у нього рак мозку і йому залишилося жити 6 років.

У 2001 року Майкл переніс першу операцію. Нейрохірург Кіт Блек видалив пухлину розміром 2,8 см з правого боку лобу. Ця частина відповідає за пам'ять, мислення і мова. Чоловік відновився за пів року. Через 4 роки рак повернувся.

"Пухлина була більшою і швидше розросталася. На цей раз ми не могли спостерігати за нею цілий рік. Її знову вирізали і призначили хіміотерапію. Це слово вселяє страх в серце навіть самого загартованого пацієнта, і я не був винятком", - уточнив Майкл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали головні причини стресу українців

Чоловік почав бігати, що покращувало його стан. За 10 місяців Мойлс хіміотерапії, він пробіг два марафони.

Рак повернувся в п'ятий раз у 2016 році. Майкл пройшов спеціальну процедуру Оптун. До його голови прикріпили кілька пластирів, які випускали електрику для зупинки росту ракових клітини в страху, заважаючи їм просуватися далі.

Заборонити продаж енергетиків неповнолітнім пропонують у Верховній Раді.

До ряду нормативно-правових актів планують внести зміни щодо обмеження вживання енергетиків поряд із алкоголем та курінням. Енергетики пропонують маркувати спеціальним чином. На упаковці має бути позначений вміст цукру, кофеїну, інших біологічно активних і тонізуючих компонентів. Також мають вказувати застереження про шкоду напоїв для дітей, вагітних жінок, жінок, які годують дитину грудьми та для людей, у яких є серцево-судинні хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Голову перешили 4 рази: чоловік 20 років бореться з хворобою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути