середа, 12 червня 2019 01:35

Що не можна піднімати з землі, щоб не накликати нещастя
10

Відомо, що знайдена річ має свою "душу" і енергетику, яку отримує від свого власника. Ця енергетика може бути як позитивною, так і негативною. І тому деякі предмети можуть таїти в собі багато небезпек. Тому піднімати їх не варто. Знайдені на вулиці речі рідко мають позитивну енергію. Адже їх часто не втрачають, а спеціально викидають з метою позбутися від негативних думок, негараздів, фінансових невдач, поганого здоров'я і проблем в особистому житті

Гроші і монети

 

Вважаються енергетичними талісманами, і саме вони є улюбленим матеріалом тих, хто готовий допомогти позбутися від фінансових негараздів за символічну суму. За допомогою монети грошові невдачі переносяться з однієї людини на іншу.

Гроші, а особливо дріб'язок, небезпечно підбирати з дороги, тим більше з перехрестя. Вам можуть потрапити в руки монетки, які хтось викинув для того, щоб позбутися від своїх життєвих бід та смутку (існує такий спеціальний ритуал).

На грошах може лежати причина. Згідно з народними повір'ями і прикметами, гроші, знайдені на вулиці, можуть завдати непоправної шкоди. У магії дуже популярні різного роду ритуали зняття проклять, в яких причинний повинен закласти свій негатив в гроші і позбутися від нього разом з ними.

Закон балансу і рівноваги. Існує такий закон Всесвіту: "якщо десь щось прибуло, значить десь щось вибуло". Це означає, що якщо ви візьмете собі дорогоцінну знахідку, то, найімовірніше, це приверне неприємності в іншій сфері вашого життя. Наприклад, вас спіткають невдачі в любові або ви захворієте.

Прикраси

 

Будь-які втрачені прикраси несуть в собі символ нещастя. Хоча особливе значення в цьому питанні віддається кільцям. Вважається, що саме ця прикраса має найбільш сильний енергетичний зв'язок з власником. Через кільце можна передати причину, нещасну любов і навіть вінець безшлюбності. Не рекомендується навіть приміряти на себе прикраси близьких людей, не кажучи вже про ті, які ви підібрали на вулиці.

Голки та шпильки

 

Езотерики запевняють, що негативною енергією найкраще "заряджаються" гострі металеві предмети. Ось тому голки або шпильки в 99% випадках не втрачені, а викинуті на вулицю спеціально. Зауважте, навіть якщо колишній власник носив такий предмет, як оберіг, вам ця знахідка передасть тільки те, від чого він хотів уберегтися. Особливо важливо не вколотися голкою, адже в такому випадку переходу на вас накопиченого негативу не уникнути.

Браслети

 

Попри популярність хенд-мейд прикрас, в більшості випадків люди роблять їх в якості оберега. Відомо, що до певного часу такий предмет захищає господаря від негативу або вбирає в себе його негативну енергетику. А коли настає момент "насичення", браслет розривається або падає з руки. І якщо така прикраса більше не виконує захисну функцію, то це зовсім не означає, що вона не почала виконувати функцію руйнування. Підібравши таку "коштовність", швидше за все, на вас чекає довга і широка чорна смуга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен третій українець вірить в прикмети - статистика

Гребінці

 

Як правило, сьогодні вже ніхто не підбирає подібні речі, але гребінці, так само як і особисті дзеркальця і браслети, мають тісний зв'язок зі своїм власником, його думками, емоціями і минулим. Раніше їх часто використовували в якості магічних атрибутів, силу яких було дуже складно переоцінити.

Хрестик

 

Натільні хрестики, які покликані захищати свого власника від усього негативного, при втраті, навпаки, стають потужною енергетичною зброєю. Така знахідка здатна змінити долю нового власника, або, іншими словами, ви розділите усі гріхи і зло з минулим володарем натільного хрестика.

Люстерко

 

Наші предки давно вважали, що дзеркала приховують у собі магічну силу. Навіть вірили в те, що дзеркальна поверхня зберігає в собі і минуле свого власника, також все те негативне і погане, що відбувалося з її власником.

Годинники

 

Годинники - предмет дуже важкий у всіх сенсах цього слова: їх не можна дарувати, не можна підбирати і носити. Особливо якщо цей годинник дістався вам після смерті родича.

Мотанки

 

Найстрашнішою річчю є саморобні іграшки і лялечки, так звані мотанки. Якщо вже таку річ робили своїми руками, а потім винесли з будинку, висока ймовірність, що її робили спеціально, щоб позбавити свою оселю від чогось поганого або зробити це комусь іншому. Порада - проходити мимо і без оглядки, адже навіть дотик до такої небезпечної знахідкі загрожує розладами в сім'ї, фінансовими невдачами і навіть хворобами.

Ключі

 

Знаєте, для чого найчастіше використовують, а потім викидають в ритуалах ключі? Щоб "замкнути" нещастя і позбутися його. Знайшовши втрачений ключ, ви можете "відчинити" чужі біди і впустити їх у своє життя.

Наші почуття, емоції і думки випромінюють певну енергію, але також залучають негативну ауру. Негативну енергію можна відчути у присутністю напруженості в квартирі, відчуття нещастя, фінансових проблем. Якщо у вас є домашні тварини, вони можуть поводитись дивно і незвично, бути більш неспокійними або видавати звуки з незрозумілої причини.

Оскільки усі ці симптоми складно відразу помітити, існує простий спосіб визначити, чи присутня в квартирі негативна енергія.

Візьміть абсолютно прозорий стакан, на якому немає малюнків або квітів.

Наповніть склянку на 1/3 морською сіллю.

Потім додайте в стакан яблучний або білий оцет, наповнивши склянку на 2/3.

Простір, що залишився, заповніть водою.

Поставте склянку в кутку кімнати, де, на вашу думку, є негативна енергія, і залиште її там на добу.

Наступного дня подивіться на склянку. Якщо колір в склянці не змінився, значить в цій кімнаті немає поганої аури. Перемістіть стакан в іншу кімнату і повторіть процедуру. Якщо ви помітите, що вода в склянці змінила колір, стала зеленою або коричневою, вам потрібно очистити енергетику кімнати. Забруднену воду у склянці вилийте в туалет і змийте воду. Повторіть процедуру в усіх кімнатах.

Зараз ви читаєте новину «Що не можна піднімати з землі, щоб не накликати нещастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути