Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2018 15:36

Чим найкраще замінити пропущений сніданок

Чим найкраще замінити пропущений сніданок
Мигдаль є ідеальним варіантом для ранкового перекусу. ФОТО: yandex.ru

Жменя мигдалю компенсує пропущений сніданок. Перекусивши такими горішками можна відновити необхідний рівень цукру в крові й отримати достатньо поживних речовин.

Вчені виявили, що мигдаль сприятливо впливає на кров'яний тиск і рівень холестерину, відмінно тамує голод і є безпечним для людей, які прагнуть схуднути. Ідеальною заміною повноцінного сніданку такі горішки є також завдяки наявності в них великого вмісту корисних жирів, білків, магнію й вітаміну Е. Пише відоме британське видання Dailymail.

У дослідженні, яке дозволило встановити позитивний вплив мигдалю на стан організму у випадку відмови від найважливішого прийому їжі, участь взяло 73 студента. Їх розділили на декілька груп. Одній замість сніданку видавали по 56 грамів підсмаженого мигдалю, що відповідає 320 калоріям. Такий перекус влаштовували об 11 годині ранку. Решта піддослідних замість повноцінного сніданку перекушували крекерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали страви для ідеального сніданку школяра

Вчені відмітили, що найкращим варіантом ранкового перекусу мигдаль є для людей, які страждають на гіпертонію чи мають зайву вагу. Для здорових це теж дуже корисно, однак не настільки.

Раніше Супрун порадила, як боротися із зайвими кілограмами. За словами в. о. міністра охорони здоров'я, охочим схуднути в жодному випадку не можна пропускати сніданки. Так, одною із обов'язкових умов для "спалення" зайвої ваги є регулярне й повноцінне харчування.

Зараз ви читаєте новину «Чим найкраще замінити пропущений сніданок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути