вівторок, 18 липня 2017 05:15

Жінка народила двійню через чотири місяці після смерті

Автор: www.dailymail.co.uk
 

Бразилійка 21-річна Франкелен да Сільва народила двійню через чотири місяці після смерті. Вона померла від інсульту на дев'ятому тижні вагітності.

— У неї дуже сильно заболіла голова. Ми поїхали в лікарню, — розповідає чоловік померлої 24-річний Мюріель Падільє. — "Я хочу, аби ти був готовий прийняти, що я більше не повернуся додому", — сказала вона по дорозі. А в лікарні у неї стався крововилив у мозок.

Жінку мали поховати, як тільки дитячі серця перестануть битися. Але цього не сталося. Лікарі почали боротися за життя двійнят. У Франкелен помер мозок, але решта органів функціонувала. Її підключили до апаратів, щоб підтримувати життя. Крім того, медики щодня розмовляли з дітьми і співали їм пісень.

Через 123 дні після інсульту матері за допомогою кесаревого розтину народилися Анна Віторія та її брат Асаф. Дівчинку, вагою 1,4 кг, і хлопчика, вагою 1,3 кг, перевели до відділення для недоношених дітей, де вони набиратимуть вагу.

— Ми всі плакали, коли народилися діти, — каже лікар Далтон Рівабем.

Зараз ви читаєте новину «Жінка народила двійню через чотири місяці після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути