пʼятниця, 19 травня 2017 05:45

Ортоплазму проводять під ультразвуковим наглядом

Автор: ФОТО З САЙТА www.tibetmedzov.ru
  Плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами, вводять у хворий плечовий суглоб. Триває процедура півгодини
Плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами, вводять у хворий плечовий суглоб. Триває процедура півгодини

— Недуги опорно-рухового апарату має майже третина людства. Більшість хворих звикли до болю й дискомфорту, не лікують. Це може призвести до серйозних наслідків. Покращити стан хворих з артритами, артрозами, остео­хондрозом, міжхребцевою грижею чи переломами можна процедурою ортоплазми, — каже Сергій Петрик, 35 років, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазму проводять людям із 16 років. Триває півгодини, не має побічних ефектів, алергій. Курс лікування — три–п'ять сеансів через три–десять днів.

— У пацієнта беремо венозну кров, обробляємо її в центрифузі. Так отримуємо плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами. Вводимо її в хворий суглоб. Тромбоцити запускають механізм активного відновлення. Організм швидше заживляє пошкодження без сторонніх речовин і медикаментів. Зараз ортоплазму проводять під контролем сучасного ультразвукового обладнання. На проблемну ділянку наводимо сканер, бачимо, що всередині суглоба, на моніторі. Далі лікар вводить тромбоцити в зону ураження. Це пришвидшує відновлення хрящів, кіс­ток і ­м'язів.

Ортоплазму можна призначати також для реабілітації після операцій або травм, за повільного зрощення ­кісток, п'яткової шпори.

Після курсу лікування в "Ортомед Просперітас" пацієнти не страждають від болю. Рухи відновлюються, зникають спазми й набряки, збільшується об'єм рідини в суглобі. За останній рік понад тисяча полтавців і мешканців області відновили здоров'я за допомогою ортоплазми.

Клініка "Ортомед Просперітас" розташована на вул. Енгельса, 19а, в Полтаві. Тел: (0532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70. З послугами медзакладу можна ознайомитися на сайті: www.ortomed-prosperitas.com.ua.

Ліцензія АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазму проводять під ультразвуковим наглядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути