понеділок, 24 вересня 2007 14:56

Масаж банками допомагає при радикуліті

  Пацієнтові поставили банки в клініці традиційного китайського масажу та голковколювання ”Ґуангжіґуо” в Шанхаї. У закладі таким методом лікують усі хвороби, а не лише недуги дихальної системи
Пацієнтові поставили банки в клініці традиційного китайського масажу та голковколювання ”Ґуангжіґуо” в Шанхаї. У закладі таким методом лікують усі хвороби, а не лише недуги дихальної системи

Китайські вчені розробили магнітні банки. Конусоподібний магніт, коли ставлять банку, гострим кутом впирається у хворе місце і зцілює його. Дослідники кажуть, що такий винахід поєднує різні лікувальні напрямки — голковколювання, дію вакууму та магнітного випромінювання.

Новинку випробували у Шанхаї. Професор Гуо Лівен переконує, що завдяки магнітному випромінюванню банки можуть лікувати серцеві недуги, активізувати обмінні процеси, підвищувати імунітет, навіть призупиняти розвиток цукрового діабету.

Українські медики застосовують скляні та гумові банки. Перші для лікування застуд та легеневих недуг. Другі — для масажів.

— Прогрівання банками в домашніх умовах — найшвидший спосіб одужати, — пояснює Дмитро Беженар, 60 років, столичний сімейний лікар. — Завдяки теплу та присмоктуванню банка покращує кровообіг. Людина більше потіє і швидше одужує. Я своїм пацієнтам раджу так вигрівати застуди, трахеїти, бронхіти та пневмонії.

Якщо скрутив радикуліт, на хворе місце лікар прописує баночний масаж. По кілька підходів на день. Масажисти радять обирати м"які гумові банки — від них не буде синців. А також неалергенні креми. Заміняти їх лікувальними мазями не варто, бо можна попекти шкіру.

Зараз ви читаєте новину «Масаж банками допомагає при радикуліті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути