четвер, 10 січня 2019 01:35

7 чоловічих якостей, які приваблюють жінок більше за гроші

  Жінки більше люблять чоловіків з густою щетиною на обличчі.
Жінки більше люблять чоловіків з густою щетиною на обличчі.

Вчені стверджують, що жінки можуть полюбити свого партнера, навіть, якщо він не є багатою людиною, але має певні ознаки привабливості. Існує сім неочевидних ознак, які можуть конкурувати з багатством, щоб привернути увагу жінки.

Шрами і рубці. Не дарма кажуть, що шрами прикрашають чоловіків. Опитування виявили, що з двох фото чоловіків, які були пред'явлені жінкам, останні вибрали фото чоловіка з наявними шрамами на тілі або обличчі.

Посмішка. Для чарівної посмішки зовсім не обов'язково мати 32 зуба. Представниць слабкої статі привертають сором'язливий вираз обличчя, скромна усмішка. А рівні і красиві зуби свідчать лише про хороші гени чоловіка.

 

Музичні інструменти. Багато жінок чомусь люблять рокерів. Існують ще факти про те, що чоловік з музичним інструментом виглядає привабливіше в очах жінок. Поки ніхто з учених не може сказати точно, чому чоловіки з гітарою здаються більш привабливими. Однак французькі дослідники припускають, що жінки вважають, що у чоловіків, які грають на гітарі, більш розвинені інтелектуальні та фізичні здібності. В експерименті хлопець, що тримає або футляр від гітари, або спортивну сумку, попросив телефонні номери у 300 випадкових жінок на вулиці. Коли в руках у нього був футляр від гітари, то більшість жінок були згодні дати йому свій номер телефону.
 

Ощадливість. Сто троянд здатні підкорити серце найнедоступнішої дівчини. Однак, дівчина з мізками оцінить такий подарунок не так, як можна було б припустити. Троянди вона візьме, але вважатиме вас дурним марнотратом. Вміння чоловіка грамотно витрачати бюджет дуже цінується жінками. В ощадливих представників сильної статі більше шансів підкорити серце дівчини, ніж у розтринькувачів. Головне, чітко дотримуватися граней між ощадливістю і жадібністю.

Густі брови і вольове підборіддя. Якщо у чоловіка вольове підборіддя і густі брови, то він може підкорити, практично, будь-яку жінку, свідчать результати опитування. Цікаво, що жінки більше люблять чоловіків з густою щетиною на обличчі. Тут важливо не переборщити, бо чоловік з бородою жінку іноді відштовхує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість видів кохання: чого чекати від чоловіка?

 
Домашні улюбленці. Будь-яку дівчину буде дратувати, якщо на її хлопця впливає хтось, крім неї. У чорному списку виявляються всі близькі друзі і, звичайно ж, його мама. А ось домашні вихованці не будуть сприйматися в образі ворога. Наявність, наприклад, собаки в сім'ї свідчить про те, що він може доглядати ще за кимось, крім себе коханого. Представниці слабкої статі впевнені, що погана людина кішку або собаку заводити точно не буде.

Почуття гумору. Ознакою інтелектуальної й освіченої людини є гарне почуття гумору. Цей факт неодноразово підтверджували вчені різних країн. Виявилося, що при зустрічі з чоловіками в барі, жінки залишають свій номер телефону того, хто розпочав спілкування і знайомство з жарту.

Але американський генетик Джеффрі розповів про три своїх експерименти, які наочно демонструють: ніякого особливого зв'язку між почуттям гумору і інтелектом немає. Тобто можна відмінно жартувати і смішити дівчат до сліз, але бути при цьому не таким вже й розумним. І набагато помітніший взаємозв'язок між почуттям гумору і товариськістю. Тому почуття гумору важливе саме по собі, це показник не стільки розуму, скільки легкого і життєрадісного характеру. І справді, кому хочеться прожити життя з занудою, нехай навіть із найвищим IQ?

Один з трьох експериментів Холла показав також специфічну нерівність статей: чим краще вдавалося чоловікові на першому побаченні розсмішити дівчину, тим більше він їй подобався і тим охочіше вона була готова з ним зустрічатися. А ось в зворотний бік це не діє - почуття гумору дівчат не підвищувало їх привабливість в очах чоловіків. (Але взагалі забавно: вони будуть стверджувати, ніби у жінок немає почуття гумору, а в дійсності просто самі не помічають і не цінують його) Дослідження підтверджували вже не раз: чоловік готовий визнати гарне почуття гумору не за тією жінкою, яка смішно жартує, а за тією, яка сміється над його жартами.

Зараз ви читаєте новину «7 чоловічих якостей, які приваблюють жінок більше за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути