четвер, 27 липня 2017 14:21

6 порад для чоловіків, які хочуть зробити свою кохану успішною
6

Блогер Галина Герасим написала 6 порад для чоловіків, які хочуть зробити свою кохану успішною.

"Любі гетеросексуальні і бісексуальні чоловіки, я сьогодні усвідомила, що вам дуже важко живеться. Інтернет повниться порадами для жінок, як зробити багатим і успішним свого чоловіка, а ось таких порад для чоловіків нема! Це жахливо, коли Google не знає відповіді на прості житейські запитання, тому я склала для вас список порад", - пише Галина Герасим.

Робота

Поцікавтесь у її роботодавця чи роботодавиці, чи платить він чи вона однаково чоловікам і жінкам. Чи часом не дискримінує при прийомі на роботу? Чи, бува, не ставить питань про декрет? І як там у нього з сексуальними домаганнями на робочому місці? А що зі скляною стелею? І, до речі, чи чоловіки на робочому місці відповідальні за чаї, бутербродики і каву на спільних посиденьках? Оскільки ваша кохана рано чи пізно, швидше за все, змінить місце роботи, поцікавтесь про це також в інших роботодавців у цій сфері. Створіть спільний гурток з іншими стурбованими чоловіками колежанок вашої партнерки і стежте за неусипним дотриманням рівності в сфері.

Автор: Facebook
  Робота
Робота

Хатні справи

Вдома не забувайте взяти на себе мінімум половину хатньої роботи. Ви не уявляєте, як надихає на успіх фраза "кохана, я знаю, що ти втомилась на роботі, а тобі ще і завтра робота, тому я помив підлогу, приготував їстоньки.

Автор: Facebook
  Хатні справи
Хатні справи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найрозкішніші наречені сезону

Даруйте знання

Оплатіть їй курси підвищення кваліфікації. Купіть ту книжку, яку вона давно хотіла і підкиньте кілька корисних контактів. А ви що думали, бізнес є бізнес, не буває прибутків без інвестицій.

Автор: Facebook
  Даруйте знання
Даруйте знання

Займайтеся собою

Будьте наповненим, щасливим, займайтесь собою. Не пропускайте рутинні відвідини лікарів. Не забувайте про манікюр і масаж. Що може бути кращою мотивацією, ніж доглянутий, розслаблений і щасливий коханий? Дійте по-чоловічому хитро, зорганізуйте парні сертифікати в спа, спільні заняття йогою і парні походи до перукарні. Таким чином не постраждає ні ваша маскулінність, ні розслабленість. І ви зможете провести більше часу з партнеркою.

Автор: Facebook
  Займайтеся собою
Займайтеся собою

Захоплюйтесь нею

Захоплюйтесь жінкою, хваліть її найкращі сторони. Особливо ту, якою вона до вас повертається, коли лежить на дивані і грає в "рослини проти зомбі".

Автор: Facebook
  Захоплюйтесь нею
Захоплюйтесь нею

Кохайтеся

Причиною того, що ваша жінка ще не стала Стівом Джобсом, королевою Єлизаветою і Шерил Сандберг в одній особі можуть бути ваші стосунки в спальні. Не забувайте чуйно відгукуватись на її потреби. Запишіться на курси кунілінгусу. Порно - це не курси. Не забувайте створювати атмосферу пристрасті і романтики.

Автор: Facebook
  Кожайтеся
Кожайтеся

Фотограф Ірина Недялкова зняла дивовижний сюжет про кохання, якому непідвладні роки.

Зараз ви читаєте новину «6 порад для чоловіків, які хочуть зробити свою кохану успішною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути