середа, 28 червня 2017 01:37

Найрозкішніші наречені сезону
5

Весільний сезон в самому розпалі. Наречені змагаються за титул найкращої.

Пропонуємо проглянути 'ятірку найрозкішніших наречених сезону за версією ELLE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нареченому перед весіллям влаштували допит

Піппа Міддлтон

Автор: ELLE
  Піппа Міддлтон
Піппа Міддлтон

Піппа Міддлтон у пошуках ідеального весільного вбрання звернулася до британця Джайлза Дікона. Дизайнер створив для неї елегантну сукню з коміром-стійкою і вирізом у формі серця на спині. Основним матеріалом став шовк, який Дікон повністю розшив тонким мереживом і дрібними перлами. Крім сукні, перли прикрашали фату, ювелірні вироби і туфлі, спеціально створені для Піппи Маноло Бланік. Першими розкішне вбрання родички королівських монархів оцінили гості церемонії вінчання, які зібралися в церкві Святого Марка в місті Енглфілд. Туди запросили 100 родичів і найближчих друзів молодят. Пізніше на банкеті приєдналися ще дві сотні гостей. Святкували в спеціально відбудованому для торжества скляному палаці.

Світлана Устинова

Автор: ELLE
  Світлана Устинова
Світлана Устинова

Акторка обрала пишну атласну весільну сукню з відкритими плечима та великим шлейфом Maison Bohemique. Після офіційної частини церемонії переодяглася у вбрання більш зручне для нестримних танців.

Вікторія Сваровські

Автор: ELLE
  Вікторія Сваровські
Вікторія Сваровські

Одна з найбагатших наречених світу, донька власника австрійської компанії Swarovski, 23-річна Вікторія Сваровські вийшла заміж у сукні з восьмиметровим шлейфом, всіяній 500 тисячами кристалів Swarovski, вагою 46 кг. Її вартість склала $1 млн. Автором однієї з найдорожчих суконь в історії став дубайський дизайнер Майкл Сінко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО зіграв весілля в день народження

Єва Хан

Автор: Татлер
  Єва Хан
Єва Хан

Старша дочка глави інвестиційної компанії LetterOne Германа Хана — Єва одягалася в криноліни Phillipa Lepley Couture - пишну сукню з вишивкою доповнили довга фата і ніжний букет конвалій.

Арізона Мьюз

Автор: ELLE
  Арізона  Мьюз
Арізона Мьюз

"Моє весілля була найкрасивішим днем", - написала в своєму Instagram супермодель, висловлюючи подяку творцю весільного плаття Еліс Темперлі, яка створила лаконічне плаття-комбінацію з довгим жилетом на мініатюрних ґудзиках. Марка Chopard, надала діамантові прикраси з колекції Green Carpet.

15 червня співачка 36-річна Антоніна Матвієнко зіграла весілля із колегою Арсеном Мірзояном, 39 років. Офіційний шлюб взяли у березні. Разом виховують доньку 1,5 річну Ніну.

Зараз ви читаєте новину «Найрозкішніші наречені сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути