вівторок, 27 червня 2017 07:43

Російський мільярдер влаштував доньці весілля в Лондоні

Російський мільярдер влаштував доньці весілля в Лондоні
Старша донька російського мільярдера Германа Хана Єва вийшла заміж за юриста із Лондона Алекса ван дер Цвана. Фото - Татлер

Старша донька російського мільярдера Германа Хана 22-річна Єва вийшла заміж. Її обранець - випускник престижного King's College Алекс ван дер Цван, який зараз працює в юридичній фірмі Skadden в Лондоні.

Для весілля вибрали історичний маєток Luton Hoo Hotel Golf & Spa в Бедфордширі, Англія, з полями для гольфу на 400 га присадибної ділянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко поділилася яскравими фото з весільної подорожі

Весільну вечірку Єва і Алекс влаштували в російському стилі. Покликали фольклорний колектив, гості одяглися в народні костюми і танцювали на галявині.

На ранкову весільну церемонію Єва одягла сукню Phillipa Lepley Couture. До зібраної з білих квітів арки Герман Хан вів доньку під марш Мендельсона, пише Татлер.

Пара разом уже понад рік. Познайомилися в Лондоні, де Єва в Courtauld Institute of Art вивчала історію живопису і теорію мистецтв. Про заручини стало відомо в лютому 2017, коли Єва опублікувала в своєму Instagram фото з обручкою на підмізинному пальці.

Одна з найбагатших наречених світу, донька власника австрійської компанії Swarovski, 23-річна Вікторія Сваровські вийшла заміж. Її обранцем став Вернер Мурз, мюнхенський бізнесмен, який займається інвестиційними вкладеннями.

Зараз ви читаєте новину «Російський мільярдер влаштував доньці весілля в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути