Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2024 18:11

П'ять фраз, які здатні помирити будь-кого після гучної сварки

П'ять фраз, які здатні помирити будь-кого після гучної сварки
Виокремили фрази, які можуть допомогти під час примирення Фото: pinterest

Кожний з партнерів знає, як важко миритися після гучної сварки. Але саме вони допомагають поглибити відносини, зрозуміти один одного та вивести їх на новий рівень.

Розглянемо фрази, які допоможуть отримати користь із сварки, а не зруйнувати стосунки.

"Мені дуже важливі наші відносини, і я готовий докласти всіх зусиль, щоб вони були сильними і здоровими. Давай проговоримо те, що нас хвилює та дратує, і разом спробуємо знайти рішення"

Фраза, яка зблизить вас і покаже партнеру, що він важливий для вас, і ви готові знаходити спільне вирішення питання. У будь-якій ситуації, особливо в ситуації конфлікту, важливо відчувати свою значущість і говорити партнеру про свої почуття.

"Пробач, якщо я сказав(ла) щось образливе. Я не хотів(ла) нашкодити тобі"

Ця фраза говорить про те, що ви не хотіли образити людину, не хотіли їй зробити боляче (якщо, звичайно, справді не хотіли). Тут важливо розуміти, що будь-яка людина має право на будь-які почуття та реакції щодо ваших фраз та дій.

Він може розуміти їх по-своєму та реагувати емоційно. Усі ми живемо у своїх патернах та стереотипах, а також маємо звичні реакції. І не завжди інша людина має на увазі те, що ми чуємо, не завжди вона хоче викликати у нас ті чи інші емоції. Найкращий варіант - уточнити, що вона має на увазі.

"Твоя думка важлива для мене, і я готовий вислухати тебе. Можеш розповісти про свої почуття, і ми постараємося знайти вихід із нашої ситуації"

Ця фраза схожа на першу, але має одну важливу відмінність - цією фразою ви кажете людині, що чуєте її та поважаєте її думку. У будь-якому конфлікті та будь-якій сварці ми часто забуваємо, що є інша людина та її думка, відмінна від нашої. А нам хочеться досягти свого, ми вважаємо себе правими і не чуємо іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого хочуть жінки від чоловіків після 40: сім речей

"Ми обидва можемо бути не праві. Давай дамо один одному можливість висловитись і знайти спільне рішення"

Цією фразою ви даєте зрозуміти, що ви можете бути неправими, але при цьому ви хочете розібратися в ситуації і знайти компроміс.

"Пробач мені. Я була(в) не права(ий)"

Дуже проста фраза, але досить часто наше его не дає нам визнати свою провину і вибачитися. Часто ми стоїмо до останнього на своєму, навіть якщо розуміємо, що не маємо рації. Подумайте про те, що вам важливіше - стосунки чи бути правим.

Часто дівчата чи жінки, які вважають себе хорошими, зазнають невдач в особистому житті. Вони щиро не розуміють, чому їх кидають чоловіки і йдуть до інших.

Але буває таке, що партнера приваблюють негативні сторони характеру, яким нема звідки взятися у милої дівчини. Тому не варто займатися самокопанням при розриві стосунків - справа не у вас. Є сім найпоширеніших причин, чому чоловіки розривають стосунки. Намагайтеся розвиватися разом із своїм партнером.

Зараз ви читаєте новину «П'ять фраз, які здатні помирити будь-кого після гучної сварки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути