субота, 10 червня 2017 01:37

5 питань, які треба запитати чоловіка перед одруженням

5 питань, які треба запитати  чоловіка перед одруженням
Психолог радить з'ясувати найважливіші питання до шлюбу. Це допоможе зберегти гарні сімейні стосунки. Фото - Depositphotos

Щоб сімейне життя радувало, необхідно з'ясувати більшість глобальних питань ще до весілля. Це стосується: побуту, виховання дітей, кар'єри жінки, сімейного бюджету, спілкування з друзями та батьками.

"Часто, сподіваючись, що все складеться добре і, не знаючи точної позиції партнера, виходить ситуація, коли один партнер категорично не згоден з діями іншого боку. А це - багато сліз і розчарувань", - впевнена психолог Наталя Буденко, пише "Единственная".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як покарати партнера за зраду: 6 прикладів креативної помсти

Щоб цього не було, деякі питання краще з'ясувати до одруження.

Що робить тебе щасливим?
Часто, люди думають, що прояв любові для всіх однаковий. Наприклад, ти впевнена, що дбаєш про свого чоловіка тим, що готуєш йому вечерю. А насправді, для нього важливіше, полежати з тобою на дивані, і подивитися фільм. А вечерю можна купити в супермаркеті.

Хто буде займатися господарством?
Побут - важлива частина сімейного життя. Важливо розуміти, що побутом повинні займатися всі. І визначити, кому що більше подобається робити.

Ти хочеш дітей?
Питання дітей часто стає розбіжністю в парах. Хотіти дітей чи ні - це справа кожного. Головне, щоб в цьому питанні бажання подружжя збігалися.

Що ти не сприймаєш в партнері?
Частою причиною сварок і розлучень є якась звичка партнера, яку інший не може прийняти. Це може бути спілкування в колишніми, звичка випивати на роботі з колегами, часті відрядження або постійне використання гаджетів. Щоб уникнути гучних з'ясувань в шлюбі, визнач, які моменти можуть дратувати твого партнера. І, звичайно ж, не зловживай ними.

Як будемо організовувати сімейний бюджет?
Для когось нормальним є загальний бюджет, хтось вважає, що гроші чоловіка - загальні, а гроші жінки - тільки її, хтось взагалі не хоче працювати. Психологи стверджують, що фінансові питання зруйнували тисячі пар і, щоб не потрапити в їх число, необхідно з'ясувати, як твій партнер дивиться на питання бюджету.

Психолог Влада Березянська поділилася п'ятьма порадами і секретами, які допоможуть зробити шлюб міцним і щасливим.

Зараз ви читаєте новину «5 питань, які треба запитати чоловіка перед одруженням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути