Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 05:31

Весняне прибирання стає легшим із "Санекс Septix"

"Санекс Septix" — біопродукти канадського виробництва, які допомагають легко зробити приватний будинок чистішим. Вони ефективно очищають вигрібну яму та не залишають шансів для бруду в будинку.

Біопрепарат Septix Clean для вологого прибирання і безпечного очищення поверхонь зробить меблі сяючими. Йому під силу почистити будь-які покриття та різні типи підлоги. Не залишає липких слідів.

Bio Septix Санекс для миття скла, дзеркал, кахлів ідеально очистить такі покриття та не залишить плям чи розводів, що так дратують після прибирання.

Цвіль, що постійно набридає та руйнує будинок, виведе продукт "Нейтралізатор цвілі". Знищує її в швах між кахлями ванній кімнаті, навколо ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в матеріал і вбиває грибок.

Неприємний запах нейтралізує ­продукт "Антизапах". Дихати буде ­легко та приємно і ви забудете про дорогі освіжувачі.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. ­Набір із цих чотирьох засобів до кінця квітня можна придбати за ­унікально вигідною знижкою. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «Весняне прибирання стає легшим із "Санекс Septix"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути