понеділок, 03 вересня 2012 00:45

У мультиварці готують тушонку і печуть торти

Автор: фото з сайта www.videorecept.net
  У каструлю з антипригарним покриттям кладуть сирі продукти. Час і режим готування страви виставляють на програмній панелі мультиварки
У каструлю з антипригарним покриттям кладуть сирі продукти. Час і режим готування страви виставляють на програмній панелі мультиварки

Тернопілька 35-річна Ірина Басюк нещодавно приїхала з моря. Брала на відпочинок 2-літрову мультиварку. Коли йшла на пляж, закладала продукти і включала. Після повернення діставала готову страву.

— Брала заморожений фарширований перець, заливала томатом. Доньці робила каші й супи. У невеликій мультиварці їх зручно готувати, бо кожен раз потрібна нова порція. Заморожені запечені в духовці котлети розігрівала на пару 10 хвилин, варила суп. Усе закинула, залила, посолила, поперчила — і на кілька годин можна йти гуляти. Тушкувала рагу, розігрівала заморожені налисники.

Мультиварка — це каструля, яку вставляють у пластмасовий корпус із нагрівальним елементом. Накривають кришкою і задають час і режим готування.

— Головні режими: випічка, тушкування, варка на пару. Також печуть коржі для тортів. У режимі "гречка" варю всі каші. Виходять крупинка до крупинки. Бачила в подруг режими "спагеті", "плов", "молочна каша", "суп". Заміняю їх тушкуванням і варкою на пару. Як це робити — є багато рецептів в інтернеті. Бульйони варю в режимі тушкування. Виходять прозорі й ароматні. Запах не вивітрюється. Для тушонки закладають м'ясо чи птицю на 4 години. У знайомих, хто має мультиварку, каструлі й сковорідки поприпадали пилом.

Завдяки антипригарному покриттю каструлю легко мити. Мультиварка працює без шуму. Споживає вдвічі менше електроенергії, ніж електроплита. Коштує від 450 грн.

Зараз ви читаєте новину «У мультиварці готують тушонку і печуть торти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути