Ексклюзиви
середа, 13 вересня 2006 18:08

Пралка "Ардо" економить простір

Італійський виробник великої побутової техніки компанія "Ардо" випустила вузьку пральну машину нового покоління.

Завширшки 59,5 см і завглибшки 39 см "Ardo FLS 105L" може прати до 5 кг білизни, не поступаючись "широким" аналогам. З-поміж зручностей не лише розмір пралки й високий клас енергозбереження — АА. ЇЇ люк відкривається на 1800, а серед програм: попереднє прання для дуже забрудненої білизни, можливість інтенсивного прання й вибору швидкості віджимання — до 1000 оборотів.

Функція "розумне завантаження" дозволяє машині, попередньо зваживши білизну, самій вибрати необхідну кількість води для прання. Загалом у нової "Ардо" 19 програм. Окрім звичних швидкого, ручного, щоденного, інтенсивного і прання шерсті, вона має кілька унікальних можливостей. Режим відстрочки дає змогу господині самій вибрати час початку прання завантаженої білизни — від 1 до 16 годин. Автоматика машини сама корегує тривалість прання в залежності від об"єму білизни та її забруднення, показуючи на таймері час, що залишився до закінчення роботи. Ті, у кого є малі діти, оцінять можливість заблокування люка машини.

— Новинка має три роки гарантії, — розповідає менеджер з маркетингу представництва "Ардо" Сергій Головко, 33 роки. Один рік дає виробник, і ще два — гарантійного сервісного обслуговування. На сьогодні вартість пралки становить 2249 грн, з 18 вересня вона на 20 грн подешевшає.

Зараз ви читаєте новину «Пралка "Ардо" економить простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути