середа, 13 серпня 2008 15:39

Проектори "Епсон" можна кріпити до стелі

Нещодавно в продажу з"явилися п"ять нових 3-LCD-проекторів із серії "G5000" японської компанії "Епсон". Їх розробили для відтворення зображення у великих залах. Яскравість світлового потоку забезпечує чіткість і яскравість зображення навіть при увімкненому світлі. Залежно від того, де розміщений проектор, підбирається об"єктив, щоб налаштувати чітке зображення. Для відтворення звуку без колонок у прилад вмонтували динамік потужністю 7Вт.

Зручніше керувати новими проекторами, коли їх установили на стелі. Кнопки приладу розміщені не згори, а знизу. Усі проекційні апарати укомплектовано пультами дистанційного керування.

Проектувати зображення можна не лише з комп"ютера, а й з USB-накопичувача та картки SD. Відсік фільтра в проекторах розміщений збоку. Тому його зручно виймати, щоб почистити або замінити.

— У проекторах стоять енергоємні лампи, — розповідає старший менеджер представництва компанії "Епсон" в Україні Олександра Ткаченко, 32 роки. — Одна  служить майже три тисячі годин.

Найдешевший проектор із нової серії "EB-G5200WNL" коштує приблизно 20 тис. грн. Найдорожчий "EB-G5350NL" — майже 34 тис.

Зараз ви читаєте новину «Проектори "Епсон" можна кріпити до стелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути