неділя, 29 жовтня 2006 14:43

Сукня "під Тимошенко" коштує 350 гривень

"Та хіба ж пагано буть похожою на Юлю Тімашенко?" — питає висока, міцної статури жіночка років 35-ти. Вже два тижні вона продає на Даринку (біля столичного метро Лісова) сукні, схожі на одяг екс-прем"єр-міністра. Називати своє ім"я жінка відмовляється.

Лоток з одягом "під Тимошенко" на Даринку розміщений у павільйоні "А". На манекені висить картата сіро-чорна сукня з рукавами-ліхтариками і чорними сіточками на руках. Щоправда, на відміну від моделі паризького Дому моди "Луї Віттон", яку Тимошенко одягла в день обрання її прем"єр-міністром, спина в цих сукнях закрита. Коштує вбрання 350 грн.

— Майже все розібрали. Не всім жінкам підходить, але приміряти просяться всі. Лишився один 34-й і один 40-й розміри, — розповідає продавщиця. Хто взявся за пошиття такого одягу, жінка не знає. Ярликів на сукнях нема.

— Шеф привозить. Каже, якась іностранна компанія разом із нашою випускає.

Чорні короткі горжетки (накидки) з круглим комірцем і великими ґудзиками, як від "Луї Віттон", продають і в магазині "Вілонна", на другому поверсі ТЦ "Аладдін" (метро Позняки). Коштує така горжетка 250 грн.

— Пошиття наше, фабричне, київське. Горжетка, правда, лишилася тільки 40-го розміру. Учора багато продали, — розповідають у магазині.

Чорний сарафан із гіпюровими вставками, який носиться під горжетку, коштує 380 грн. Прямий оксамитовий сарафан на бретельках — 340 грн.

Зараз ви читаєте новину «Сукня "під Тимошенко" коштує 350 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути