вівторок, 27 червня 2006 17:07

До кінця місяця "АБВ-Техніка" дає удвічі більшу знижку

До кінця червня новий столичний магазин електроніки "АБВ-Техніка" (вул. Драйзера, 21) надає 6-відсоткову знижку на товари від 300 грн.

— У дисконтному клубі мережі діє накопичувальна система знижок, — розповідає продавець-консультант магазину Володимир Гапчук, 28 років. — Щоб увійти до цього клубу, треба купити товар на 300 гривень. Тоді отримуєте картку "Класик" на знижку три відсотки.

Потім "пільговий" відсоток автоматично зростатиме: покупка на 2000 грн — 4%, 5000 грн — 5%, 12 тис. грн — 6%. Накопичивши 25 тис. грн отримуєте картку "Престиж" із 7-відсотковою знижкою. Купите на 50 тис. грн — переходите у розряд власників "віп-картки" із бонусом від 8%. Коли "набіжить" 100 тис. грн, отримаєте право на 9%, а перейшовши стотисячний рубіж — матимете змогу купувати з 10-відсотковою знижкою, розповів Володимир Гапчук.

Але знижки діють не на всі товари столичної "АБВ-Техніки". Наприклад, купуючи мобільний мережі "Астел", на дисконтну картку "АБВ" не розраховуйте.

Зараз ви читаєте новину «До кінця місяця "АБВ-Техніка" дає удвічі більшу знижку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути