вівторок, 20 березня 2018 05:05

Фітнес-браслет попереджає про інфаркт

Автор: WWW.BLOG.ALLO.UA
  Пристрій показує кількість пройденого шляху, пульс і спалені калорії власника
Пристрій показує кількість пройденого шляху, пульс і спалені калорії власника

— Фітнес-браслет допомагає слідкувати за щоденною активністю. Рахує, скільки кроків я зробила, скільки ще бажано пройти для денної норми, який у мене пульс, скільки калорій втратила. Ношу його на зап'ясті. Він через блютуз під'єднаний до мого телефона, — розповідає киянка 22-річна Наталія Зміюк. Вона користується пристроєм більш як рік. Носить його щодня. Має одну з найдешевших модель — "Ксіаомі Мі Банд" за 350 грн.

Найдешевші пристрої коштують понад 300 грн. Найдорожчі — більш як 5 тис. грн.

Ціна залежить від виробника і функцій. Дорожчі моделі мають екран, потужнішу батарею, водонепроникний корпус. Можуть відстежувати фази сну й виводять на екран повідомлення, що приходять на телефон.

— Браслет заряджають за допомогою комп'ютерного шнура із USB-роз'ємом. Повна зарядка триває 3–4 години. Для звичайних браслетів цього заряджання вистачає на 25–30 днів. Тривалість роботи пристроїв із дисплеєм — майже тиждень, — розповідає продавець-консультант Артем Романов, 29 років. — При виборі ґаджета важливо впевнитися, що він сумісний із вашим пристроєм — смартфоном, планшетом або комп'ютером. Бажано поміряти, щоб був зручний за формою.

— Це повноцінна система для контролю здоров'я та цілодобовий монітор активності. Спортсмени можуть регулювати власні навантаження, збільшувати чи зменшувати їх залежно від цілей. Для далеких від спорту людей дані про фізичну активність допоможуть контролювати харчування, щоб не набирати зайвої ваги. Для літніх людей трекер корисний тим, що вимірює пульс. Він може попередити підняття тиску чи інфаркту, — каже тренер 28-річний Олександр Осиповський.

Зараз ви читаєте новину «Фітнес-браслет попереджає про інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути