понеділок, 02 липня 2018 00:05

Електричну підлогу монтують за день

Автор: www.kirsland.com
  Установлювати електричну систему підігріву підлоги можна під будь-який тип покриття. Але найчастіше  викорис­товують плитку для підлоги
Установлювати електричну систему підігріву підлоги можна під будь-який тип покриття. Але найчастіше викорис­товують плитку для підлоги

— Коли робили ремонт, намагалися все до дрібниць продумати, — розповідає киянка 28-річна Наталія Глинник. — Син любить на підлозі гратися. А там же — протяги. Навіть, якщо вікна не відчиняти. Перший поверх все-таки. Дитя з застуд не вилазило. Тепла підлога позбавила нас проблеми.

Такий варіант опалення має переваги. Використовують його не лише як додатковий обігрів, але й як основний.

— Система електричного підігріву підлоги дозволяє не використовувати вторинні джерела опалення, — каже майстер з монтажу теплих підлог Олександр Дем'яненко, 54 роки. — Тепло рівномірно поширюється приміщенням і прогріває повітря. Контроль здійс­нюють з допомогою терморегулятора. Температуру можна самостійно знижувати чи підвищувати.

Установку за необхідності вимикають — на літо чи у разі потепління. Час підігріву теж встановлюють за бажанням.

— Така тепла підлога не зашкодить сімейному бюджету. Споживає електрики менше, ніж звичайна лампочка. І економити на опаленні дозволяє майже 30–40 відсотків. Нині це є перевагою, — розповідає Дем'яненко.

За наявності електричної підлоги тепло не витрачають марно. Температура знижується, наближаючись до стелі. Таким чином, холодною є та зона, яку не використовують.

— Система безпечна. І для людини, і для меблів. Таку установку часто прокладають не лише в тій частині приміщення, де ходять. А й під ліжками, столами, тумбами. Це роблять задля збільшення потужності обігріву. Коли теплу підлогу встановлюють як основне джерело обігріву. Меблям нічого не загрожує, — розповідає Олександр Васильович.

Установка не пересушує повітря. Окрім того, запобігає утворенню протягів.

— Електрична тепла підлога практична й естетична. Її, на відміну від радіаторів і тепловентиляторів, не видно. Тепло ви відчуватимете, а простору менше не стане. Це важливо в однокімнатних квартирах, — продовжує Дем'яненко.

Установлювати електричну систему підігріву підлоги можна під будь-який тип покриття. Під паркетом чи ковроліном. В якому приміщенні, теж значення немає. У кімнаті, на балконі, терасі.

Одного дня вистачить на те, щоб спеціалісти установили у вашій оселі таку систему.

— Електрична тепла підлога має декілька різновидів. Може бути кабельною, з інфрачервоної плівки чи з нагрівальних матів. Переваги є у кожної. Головне, щоб продукція була сертифікована. За умови дотримання всіх інструкцій під час монтажу, вона прослужить 20 років і довше, — додає Олександр Дем'яненко.

Зараз ви читаєте новину «Електричну підлогу монтують за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути