четвер, 13 жовтня 2022 00:20

"Біо Септікс" реставрує септик

— Наш септик вірою і правдою служив вісім років, — каже 43-річна Віра МАЙСТРУК із міста Біла Церк­ва на Київщині. — Ніколи не переповнювався, скільки б води ми не використовували. А цього вересня, як рясно задощило, септик просто вмер.

Каналізаційні відходи приватного будинку Майструків збігають у негерметичну вигрібну яму, що складається з трьох бетонних кілець. Вода просочувалася в землю довкола, тверді відходи залишалися всередині. Їх відкачували раз на рік.

— Ми відкачали воду, а за тиждень септик знову повний, — говорить жінка. — Запросили майстрів. Кажуть, земля довкола ями за вісім років всотала багато вологи, всі щілини септика забилися жиром, все довкола замулилося. Септик став герметичний, воду треба відкачувати щотижня. Або ж копати новий септик.

Жінка прочитала про препарат "Біо Септікс". Розчинила у воді кілька упаковок, настояла 30 хв. і влила у септик.

Канадський біопродукт "Біо Септікс" поглинає і переробляє у вигрібній ямі будь-які відходи органічного походження. У результаті його дії відновлюється внутрішній об'єм септика, очищуються всі його дренажні канали. З ями зникає неприємний запах.

— Потім так само очистила і каналізаційні труби, — продовжує Віра Майструк. — Використала препарат "Універсал".

Доти чоловік Віри щотижня пробивав каналізаційні труби гнучким тросом. Після використання засобу "Універсал" потреба в цьому відпала.

— Думала, нашу каналізацію і септик вже нічого не врятує, — каже Віра Майструк. — Але зараз вони працюють краще, ніж як були нові.

Канадські біопрепарати замовляють­­ на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 отримаєте консультацію щодо необхідного біопродукту.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «"Біо Септікс" реставрує септик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути