Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2012 15:58
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Мої женихи

Вони активізуються ближче до вечора, женихи у соцмережі. Рокі з Німеччини, рудий із кумедною зачіскою. Він вітається "Hello, krasavica!" і любить пепсі. Ще є брюнет в окулярах із голим торсом, здається, із Канади. Він позує за кермом автівки, надуває щоки, щоб здаватися мужнішим, та все одно має дурнуватий вигляд.

Ще заходить тунісець Аммар. Він — програміст, на його фотографії серце, перемотане дротом. Він додався у друзі, з порога запропонував одружитися мені й подрузі. Образився, що обидві відмовили. Казав, що не здасться. Він-бо тунісець!

Був іще Далібор із Балканів. Дуже нетерплячий. Запитав: "Я тобі подобаюся?" і, не отримавши відповіді, відписав: "Дурна".

Тамер зі Стамбула зазначив у профілі, що йому 30. І на фото 1980 року йому таки 30. Він на ньому з вусами і ще не одружений. Зрозумівши, що його розсекретили, Тамер заспівав про те, що тільки досвідчений чоловік зможе ощасливити жінку. Тільки турок. Тільки Тамер.

Тільки досвідчений чоловік зможе ощасливити жінку. Тільки турок

Канадієць пише: "Восени планую одружитися. Дружина має бути десь 170 см зросту. З України, бо там моє коріння". Я за параметрами підходяща.

Німець каже — шукаю брюнетку. Одразу попереджає — люблю вільні стосунки. Але з коханцем до клубу чи на море буду їздити за власний рахунок. Два дні маю, аби пристати на пропозицію.

Тунісець Аммар повідомляє, що остаточно визначився. Я вразила його у самісіньке серце. Надсилає мені на скриньку фото, і я закохуюся. На світлині актор-красунчик Бурак Озчивіт. Сиплю компліментами, не шкодуючи слів. Він скромно віднікується: "Припини мене хвалити".

Я теж маю улюблену акторку. Тож наступного дня ставлю у профіль фото Фаїни Раневської.

І до вечора втрачаю усіх женихів.

Зараз ви читаєте новину «Мої женихи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути