вівторок, 27 січня 2009 18:19

Вином з водоростей запивають суші

Морський біолог Інец Лінке винайшов рецепт приготування вина з водоростей Балтійського моря. Новинка отримала назву "Ламінарія", має тонкі нотки марципана й містить 16% алкоголю.

— Таке вино корисне, — каже винахідник, — бо в екстракті водоростей багато вітамінів, мінералів, солей і протеїнів, що добре впливають на імунну систему.

Пляшка вина коштує майже $28. Його радять до страв японської кухні — ролів і суші.

Зараз ви читаєте новину «Вином з водоростей запивають суші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути