вівторок, 27 січня 2009 18:19

Вином з водоростей запивають суші

Морський біолог Інец Лінке винайшов рецепт приготування вина з водоростей Балтійського моря. Новинка отримала назву "Ламінарія", має тонкі нотки марципана й містить 16% алкоголю.

— Таке вино корисне, — каже винахідник, — бо в екстракті водоростей багато вітамінів, мінералів, солей і протеїнів, що добре впливають на імунну систему.

Пляшка вина коштує майже $28. Його радять до страв японської кухні — ролів і суші.

Зараз ви читаєте новину «Вином з водоростей запивають суші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути