понеділок, 08 квітня 2013 06:15

Вино можна розбавити яблучним соком

— Узимку з вина навчилася варити теплі глінтвейни. А навесні часом хочеться й освіжаючих коктейлів. Подруга працює у кафе й часто спостерігає, як бармени змішують біле вино зі спрайтом і яблучним соком. Це м'який напій, алкоголь майже не відчувається.

Міцність близько 10-15 градусів. Найкраще пити повільно, закушуючи фруктами, — каже киянка Людмила Ющук, 28 років.

Для порції коктейлю наливає у склянку 30 г білого сухого вина й удвічі більше — яблучного соку. Вливає також 20 г спрайту, вичавлює сік половини лимона, не розмішує. Кидає у склянку п'ять кубиків льоду. Подає, доки лід не розтанув.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Вино можна розбавити яблучним соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути