понеділок, 11 листопада 2013 07:15

Вино готують із коньяком

—?Гаряче вино зі спеціями та коньяком добре зігріває, — каже киянин 29-річний Андрій Мельник. — Додаю корицю. Чув, її кладуть у різні страви й напої, коли хочуть схуднути. Пригощаю свою дівчину. Вона саме сидить на дієті.

Для восьми порцій глінтвейну виливає у каструлю пляшку червоного напівсухого вина і склянку води. Сипле 150 г цукру, дрібку кориці та дві зірочки гвоздики. Додає порізаний на скибки лимон. Підігріває, щоб закипіло, зменшує вогонь до мінімуму і тримає 10 хв. Наприкінці вливає півсклянки коньяку. За кілька хвилин розливає в келихи.

—?Кориця з гвоздикою надає міцного аромату та пікантного смаку. Пийте гарячим. Підігрівати не можна, бо смак зіпсується.

Зараз ви читаєте новину «Вино готують із коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути