понеділок, 11 листопада 2013 07:15

Вино готують із коньяком

—?Гаряче вино зі спеціями та коньяком добре зігріває, — каже киянин 29-річний Андрій Мельник. — Додаю корицю. Чув, її кладуть у різні страви й напої, коли хочуть схуднути. Пригощаю свою дівчину. Вона саме сидить на дієті.

Для восьми порцій глінтвейну виливає у каструлю пляшку червоного напівсухого вина і склянку води. Сипле 150 г цукру, дрібку кориці та дві зірочки гвоздики. Додає порізаний на скибки лимон. Підігріває, щоб закипіло, зменшує вогонь до мінімуму і тримає 10 хв. Наприкінці вливає півсклянки коньяку. За кілька хвилин розливає в келихи.

—?Кориця з гвоздикою надає міцного аромату та пікантного смаку. Пийте гарячим. Підігрівати не можна, бо смак зіпсується.

Зараз ви читаєте новину «Вино готують із коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути