23-річна Ганна Фількевич із Луганська півроку вчилася на курсах барменів.
— Перший коктейль був "Карабіт" — із трьох інгредієнтів. На одну порцію йде 45 грамів білого рому. Найсмачніший — кокосовий "Малібу". Він продається в кожному супермаркеті. Також брала по 30 грамів ананасового соку та з лайма. Перемішала все в шейкері. Це металевий стакан з кришкою, в ньому вручну збивають коктейлі в барах.
Вилила у бокал, додала три кубики льоду. Прикрасила скибкою апельсина й трубочкою.
— Такий самий коктейль приготувала вдома для батьків. Татові не сподобалося, бо дуже солодке, "бабське". А мама один за одним випила п'ять бокалів і не сп'яніла. Це "лонг дрінк" — п'ється повільно впродовж вечора.
Коментарі