понеділок, 11 березня 2013 05:45

У салат із кукурудзою кладуть солодкий перець

На святковий стіл вінничанка 35-річна Наталія Томчук ставить яскравий соковитий салат у скляній мисці.

— Перець червоний, кукурудза жовта. Для кращого ефекту ріжу все великими кубиками. Перець завбільшки як 5 копійок, а то й крупніше.

Бере червону круглу перчину. Довгаста — менш солодка, не така соковита. Додає півбляшанки консервованої кукурудзи. Також ріже 100 г крабових паличок.

— Розрізаю повздовж навпіл, а потім по півтора сантиметра, щоб великий кубик був.

Ріже чверть цибулини, заправляє майонезом. Після того солить і перчить.

— Салат виходить свіжий і хрумкий. З однієї перчини вистачить на двох людей.

Зараз ви читаєте новину «У салат із кукурудзою кладуть солодкий перець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути