понеділок, 02 липня 2007 16:38

У "мохіто" додають тростиновий цукор

33-річна киянка Наталія Яценко працює бухгалтером у столичному кафе-барі "Шніцель Хаус". Із коктейлів свого закладу їй найбільше подобається "мохіто".

— Для цього напою потрібні 50 грамів рому, 150 грамів спрайту, 50 грамів свіжовичавленого соку лайма, гілочка м"яти та цукор із тростини, — каже Наталія. — Його у коктейль кидаю за смаком. Якщо нема лайма, підійде сік  лимона.

Зараз ви читаєте новину «У "мохіто" додають тростиновий цукор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути