понеділок, 19 листопада 2012 07:45

Вершки заправляють коньяком

Столичний бармен 29-річний Сергій Міщенко щоразу трохи змінює рецепти напоїв. Щодня готує для клієнтів вершковий коктейль із горілкою.

— У цей завжди даю ті самі складники. Міняю лише алкоголь: замість горілки іноді беру коньяк. Смак тоді буде м'якший. Бачу по клієнту, що йому більше сподобається.

На дві порції заливає в каструлю 300 г вершків.

— Ставлю на малий вогонь і чекаю, доки закипить. Коли починають підніматися, прибираю з плити. Додаю столову ложку розчинної кави, ванілін на кінчику ножа.

Лишає настоюватися годину. Потім вливає 200 г горілки.

— Переливаю в пляшку і ставлю в холодильник, щоб загусло. Подаю коктейль холодним. Найкраще смакує з вершковими або горіховими тістечками.

Зараз ви читаєте новину «Вершки заправляють коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути