вівторок, 18 вересня 2007 15:22

Раз на півроку визначатимуть кращих виробників спиртного

Журнал "Акциз" раз на півроку публікуватиме список кращих вітчизняних виробників алкоголю. Ця рейтингова програма називається "Академія напоїв".

Цього року дослідження провели серед виробників горілки. Лідером продажів стала  "Хортиця". Також були відзначені корпорація "Олімп", компанія "Національні алкогольні традиції", що виготовляє продукцію під торговими марками "Хлібний Дар", "Цельсій" та "Байка". Лідером експорту стала компанія "Неміров".

— Ми займаємо 29 відсотків ринку країни, але надіємося, що буде більше 30 вже до кінця року, — каже фінансовий директор лікеро-горілчаного заводу "Хортиця" 33-річний Юрій Сухина. Після виступу він одразу вийшов із залу. Пояснив, що мусить бігти завойовувати російський ринок.

Які спиртні напої найохочіше купують українці, досліждувала столична компанія "MEMRB". Вона аналізувала кількість продажів у 2000 торгових точок країни.

Зараз ви читаєте новину «Раз на півроку визначатимуть кращих виробників спиртного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути