понеділок, 13 жовтня 2014 07:40

Пиво варять із горілкою

34-річна бухгалтер Яна Соломіна з Вінниці готує напій із горілки, пива й кави. Спробувала його на весіллі троюрідної сестри, яка родом із Закарпаття.

— Там його називають "Вечірній Київ". Готувала місцева кухарка. Доки пила, не могла розібрати з чого. На смак солодко-приторне вино, легко пити. А як почала вставати з-за столу, зрозуміла, що голова ясна, а ноги не слухаються. Коли випитала рецепт, була шокована.

Напій варять, як домашнє бренді. Пляшку світлого пива жінка виливає в каструлю й доводить до кипіння. Додає пляшку горілки, склянку цукру і 4–5 ст. л. розчинної кави.

— Можна й більше, тоді смак напою буде більш насиченим. Виключаю, охолоджую й подаю в невеличких стопках із тоненькими шматочками лимона. З першого разу ніхто не вгадує, з чого цей напій.

Зараз ви читаєте новину «Пиво варять із горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути