понеділок, 06 травня 2019 05:30

Напій з кураги настоюють із горіховими перетинками

— Доки немає свіжих ягід, наливку роблю із сушених. Найбільше люблю з кураги, — розповідає Майя Ніколайчук, 49 років, із Попільні Житомирської області. — Для аромату кидаю корицю. Тільки палички, а не мелену. Кому замало пряного присмаку, можна кинути два пуп'янки гвоздики.

Ріже 200 г кураги. Додає 200 г родзинок та 1 ст. л. перетинок волоського горіха. Кладе все в банку і додає 2 палички кориці.

— У рецепті немає точної мірки підсолоджувача. Сиплю півсклянки цукру або рідкого меду.

Заливає продукти 1 л горілки і ставить у тепле темне місце на два тижні. Після настоювання рідину зливає, фрукти віджимає через марлю. Напій подає у скляній пляшці.

Зараз ви читаєте новину «Напій з кураги настоюють із горіховими перетинками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути