четвер, 01 листопада 2007 17:02

На продуктовій виставці частують безкоштовно

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Анна Склярова з компанії ”Італімпорт” пригощає відвідувачів виставки італійською ковбасою із фісташками ”Мортаделла”
Анна Склярова з компанії ”Італімпорт” пригощає відвідувачів виставки італійською ковбасою із фісташками ”Мортаделла”

Сьогодні на виставці "Весь світ харчування України" у виставковому центрі на Броварському просп. безкоштовно пригощають кавою, вином і сиром.

— Скуштуйте наших пельменів, — запрошує дівчина в українському вбранні біля стенду підприємства з виробництва напівфабрикатів "Полісся" з Броварів Київської обл.

Тут же їх варять, смажать котлети. Сирзавод із міста Шостки Сумської обл. представив понад 20 сортів сиру. Новинка — сорт "Рицар".

— Він зі смаком топленого молока, дуже ніжний, — представниця заводу Євгенія Іванова, 21 рік, подає тарілку з кубиками сиру.

Турецький чай "Пленте Ті" фасують у прозорі пакетики-пірамідки, які виготовляють із маїсового крохмалю.

— Скуштуйте, у нас є вісім видів сумішей зеленого й чорного чаю з пелюстками квітів, трав і шматочками фруктів, — промовляє гарною російською Саді Дінч, 33 роки. — У супермаркетах Києва продаватимуть пачки по 18–20 гривень. У кожній буде по 15 пірамідок.

До чаю подають лукум. Поряд дегустують червону й чорну ікру. Любителі пива скупчуються біля сушеної риби та горішків. Двометрову палку вареної ковбаси нарізають на стенді компанії "Італімпорт" довгим ножем. На вигляд — звичайна, варена. Але вона начинена фісташками та спеціями.

— Вага однієї палки ковбаси "Мортаделла" — від півкіло до 2 центнерів. В Україні її продають у невеликій упаковці, — каже гендиректор компанії Тетяна Горбунова.

У касі виставкового центру квиток на виставку-дегустацію коштує 10 грн. З рук, дорогою від станції метро Лівобережна, його можна купити за 3–5 грн.

Зараз ви читаєте новину «На продуктовій виставці частують безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути