вівторок, 25 липня 2006 15:07

Мед із троянди

Киянка Тетяна Лисенко, 62 роки, робить мед із чайної троянди. Склянку пелюсток, які продаються на столичних базарах, заливає такою ж кількістю кип"яченої води. Залишає настоятися не менше трьох годин. Потім варить на невеликому вогні 20–25 хвилин. Знімає з плити. Доки суміш застигне, засипає її склянкою цукру (скільки рідини, стільки й цукру). Солодкі пелюстки варить дві-три хвилини до кипіння. У готовий трояндовий мед можна додати обсмажені ядра абрикосової кісточки.

Зараз ви читаєте новину «Мед із троянди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути