Киянка 23-річна Карина Нездала дотримується дієти. Рецепти салатів переробляє так, щоб виходили низькокалорійні.
— Беру невелику головку білої капусти, дрібно шинкую і складаю у каструлю. Шість огірків нарізую соломкою. Можна брати квашені, мариновані або й свіжі.
Купує банку зеленого горошку. Замінити можна консервованою кукурудзою. Півпалки копченої ковбаси нарізує кубиками.
Окремо маринує цибулю. Велику нарізує півкільцями. Складає у банку, заливає оцтом по вінця і рясно притрушує чорним перцем. Ставить у холодильник на добу.
— Цибуля кислувата виходить, гостра.
Тре свіжу моркву. Усі складники змішує і солить. Поливає легким майонезом.
— 200-грамової пачки достатньо. Як хто не їсть майонезу, можна залити двома столовими ложками оцту і поставити в холодильник.
Готову страву викладає на таріль і подає до столу. Маринад із цибулі швидко просякає капусту. Горошок і ковбаса роблять салат ситним і святковим.
Коментарі