Ексклюзиви
Середа, 17 вересня 2008 19:07

Ковбасні котлети панірують у сухарях

Котлети з ковбаси смажить киянка Ольга Феська, 41 рік. Зовні вони схожі на звичайні.

— Кіло вареної ковбаси дешевше за м"ясний фарш, хоч вона не така корисна, — каже Феська. — Такі котлети готую раз на місяць.

Ольга перекручує на м"ясорубці з маленькими отворами 1 кг вареної ковбаси та велику цибулину. У фарш додає три подрібнені зубчики часнику та збите в піну яйце. Солить, перчить і добре перемішує.

— Найсмачніші котлети виходять, коли їх ліплять руками, — пояснює. — Але ложкою швидше.

Феська набирає ложкою фарш, обвалює в сухарях із приправою та смажить на олії. Як котлети з обох боків підрум"янилися, на 5–10 хв. накриває пательню кришкою. Ковбасні котлети смакують із картопляним пюре.

Зараз ви читаєте новину «Ковбасні котлети панірують у сухарях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5342
Голосування Чому президент Зеленський погодився на "формулу Штайнмаєра"?
  • Хоче швидких перемог для себе і не розуміє наслідків для країни
  • Робить це через тиск європейських партнерів
  • Піддався Росії
  • Це зрада і немає, чого обговорювати
  • Ще не все пропало, ситуацію можна виправити
  • Ваш варіант у коментарях
Переглянути
Погода