Котлети з ковбаси смажить киянка Ольга Феська, 41 рік. Зовні вони схожі на звичайні.
— Кіло вареної ковбаси дешевше за м"ясний фарш, хоч вона не така корисна, — каже Феська. — Такі котлети готую раз на місяць.
Ольга перекручує на м"ясорубці з маленькими отворами 1 кг вареної ковбаси та велику цибулину. У фарш додає три подрібнені зубчики часнику та збите в піну яйце. Солить, перчить і добре перемішує.
— Найсмачніші котлети виходять, коли їх ліплять руками, — пояснює. — Але ложкою швидше.
Феська набирає ложкою фарш, обвалює в сухарях із приправою та смажить на олії. Як котлети з обох боків підрум"янилися, на 5–10 хв. накриває пательню кришкою. Ковбасні котлети смакують із картопляним пюре.
Коментарі