понеділок, 21 травня 2012 07:00

Коктейль із грейпфрутом освіжає у спеку

— Навесні та влітку часто готую собі та друзям коктейль зі свіжих фруктів та вина. Такі добре пити у спеку, якщо додавати охолоджене червоне ігристе вино, — каже 24-річна Олена Тарасова з Дніпропетровська.

Для чотирьох порцій напою очищує від шкірки середній грейпфрут, розбирає його на скибки. Відрізує плівки, лишає тільки м'якуш.

— Краї бокалів змочую у воді, занурюю в цукор, аби прилип. У бокали кидаю по дві дольки грейпфрута і по кубику цукру. По вінця заливаю охолодженим вином, розмішую. Грейпфрут найкраще їсти ложкою.

Фрукт додає напою кислоти, втамовує спрагу. Нейтралізує алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль із грейпфрутом освіжає у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути