Ексклюзиви
пʼятниця, 06 січня 2012 05:30

Кавунові скибки роблять з яблук та йогурту

Кавунові скибки роблять з яблук та йогурту

— Фрукти-обманки дітям краще готувати на свята. Вони ж чекають якихось витребеньок, простих яблук їсти не будуть, — говорить киянка Варвара Дроботко, 28 років. Виховує 5-річних близнюків.

На свята готує два фруктові десерти. У двох зелених яблуках сорту Симиренка заливає рожеву начинку із йогурта з желатином.

— Розморожую 100 грамів полуниці, перетираю та розмішую зі стаканом кислого йогурту. Даю столову ложку цукрової пудри, вичавлюю сік половини лимона. Додаю чайну ложку розведеного желатину. Для розмочування беру води у п'ять разів більше, ніж порошку.

Яблука розрізає навпіл, виймає серцевину та половину м'якоті. Усередину наливає йогурт із желатином, додає дрібно покришений шоколад. Ставить на тарілці в холодильник. За годину виймає загуслий десерт, ріже на скибки.

— Ківі малим вже надоїло, тому роблю з нього морозиво. Великі плоди чищу й ріжу на кружечки. Встромляю в кожен паличку від морозива. Розігріваю на водяній бані плитку чорного шоколаду. Додаю 50 г масла і 3 столові ложки молока. Коли маса охолоне до теплої, вмочую ківі. Акуратно викладаю на тарілці, ставлю в морозилку на півгодини. Маю натуральне фруктове морозиво в молочному шоколаді.

Зараз ви читаєте новину «Кавунові скибки роблять з яблук та йогурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути