середа, 01 листопада 2006 15:33

Картопляні канапки до пива

26-річний Тарас Онищук готує гарячі картопляні канапки. Каже, вони смакують до пива.

— Наша бабця Ганя смажила такі канапки щоранку, — розповідає Тарас, нарізаючи тоненькі скибочки хліба. — Школярами ми приїжджали до неї в село на ціле літо. Бабця зранку мала багато роботи — худобу обійти, корову видоїти. Придумала для нас швидкий сніданок.

Хлопець почистив три великі картоплини і натер їх на грубій терці. Додав яйце, посолив і поперчив. Ложкою наклав картопляну масу на хліб.

— Обсмажувати треба на олії. На сковорідку кладемо хліб спочатку з того боку, де картопля, а потім перевертаємо.

Тарас обсмажив канапки до золотистого кольору. На шарі з картоплею вийшла рум"яна хрумка скоринка.

— У студентські роки це була наша коронна страва, — хлопець наливає у склянки світлого пива. — На кухні в гуртожитку ми додавали до картоплі часник, ковбасу, тертого сиру. Але найбільше мені подобаються такі, —  показує на вже порожню тарілку, — без добавок.

Зараз ви читаєте новину «Картопляні канапки до пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути